Voor 17u besteld, vandaag verzonden
Eigen horloge- en juwelenatelier
Veilig betalen via Mollie, iDeal & PayPal
Gratis verzending via Bpost in Benelux vanaf 75€

Verzenden & retourneren

Levertermijn

De levertijd van artikelen die op voorraad zijn, bedraagt in normale omstandigheden 2 werkdagen voor leveringen binnen de Benelux. Voor artikelen die niet op stock zijn en die dus bij de fabrikant besteld moeten worden is de levertermijn moeilijk te voorspellen, en kan deze oplopen tot enkele weken. Wanneer de levertermijn groter is dan 2 weken, zal de klant hiervan op de hoogte gesteld worden. Voor leveringen buiten de Benelux wordt een levertijd van 5 werkdagen nagestreefd.

Wij verzenden met Bpost wat wil zeggen dat we enkel op weekdagen kunnen verzenden maar meestal wel op zaterdag kunnen leveren. Bestellingen worden dagelijks (op weekdagen) verzonden om 17u. Hierbij een tabel om beter te kunnen inschatten wanneer je bestelling geleverd zal worden.

Besteld op ... Geleverd op ...
   
Maandag (voor 17u) Dinsdag - woensdag
Maandag (na 17u) Woensdag - donderdag
   
Dinsdag (voor 17u) Woensdag - donderdag
Dinsdag (na 17u) Donderdag - vrijdag
   
Woensdag (voor 17u) Donderdag - vrijdag
Woensdag (na 17u) Vrijdag - zaterdag
   
Donderdag (voor 17u) Vrijdag - zaterdag
Donderdag (na 17u) Zaterdag - maandag
   
Vrijdag (voor 17u) Zaterdag - maandag
Vrijdag (na 17u) Dinsdag - woensdag
   
Zaterdag Dinsdag - woensdag
Zondag Dinsdag - woensdag

 

We streven ernaar om deze levertijden aan te houden en we doen steeds ons best om alle artikels zo snel mogelijk ter plaatse te krijgen. We zijn echter niet verantwoordelijk voor situaties van overmacht waardoor de levering vertraagd of verstoord is. Op wettelijke feestdagen zullen er ook geen verzendingen gebeuren.

Waar uw levering zich bevindt, kan u zelf ook nakijken door de knop "Mijn levering volgen" te gebruiken in de account sectie, onder "Mijn bestellingen" 

Retourneren kan steeds via de volgende link:

https://juwelier-willems.shipping-portal.com/returns/

 

Express levering

Voor dringende bestellingen kan u opteren voor een levering via DHL Express. Voor de prijs van 30€ garanderen we dat het pakket de volgende werkdag geleverd wordt.

"Levering de volgende dag" houdt in dit geval de volgende werkdag in. Bovendien worden ook weekends en feestdagen ingecalculeerd aangezien er op deze dagen geen ophaling is door de koerierdienst.

 

Transportkosten

De leveringen gebeuren steeds via Bpost (tenzij u kiest voor DHL express) en zijn voor leveringen binnen de Benelux, volledig gratis, voor bestellingen vanaf €75. Voor bestellingen onder de €75 wordt een transportkost van €6,00 aangerekend. Voor leveringen buiten de Benelux is er een transportkost voorzien van € 15. Deze kosten vallen ten laste van de klant. Terugzendkosten wanneer een artikel ingeruild wordt, zijn gratis.

Kiest u voor een expreslevering via DHL, dan is de leveringskost €30, ongeacht het bedrag van uw bestelling.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Voor 17u besteld, vandaag verzonden
Eigen horloge- en juwelenatelier
Veilig betalen via Mollie, iDeal & PayPal
Gratis verzending via Bpost in Benelux vanaf 75€