Voor 15u besteld, vandaag verzonden
Eigen atelier & hersteldienst
Veilig betalen via Ogone, iDeal & PayPal
Gratis verzending & retour binnen Benelux

Verzenden & retourneren

Levertermijn

De levertijd van artikelen die op voorraad zijn, bedraagt in normale omstandigheden 2 werkdagen voor leveringen binnen de Benelux. Voor artikelen die niet op stock zijn en die dus bij de fabrikant besteld moeten worden is de levertermijn moeilijk te voorspellen, en kan deze oplopen tot enkele weken. Wanneer de levertermijn groter is dan 2 weken, zal de klant hiervan op de hoogte gesteld worden.
Voor leveringen buiten de Benelux wordt een levertijd van 5 werkdagen nagestreefd.

We doen steeds ons best om alle artikels zo snel mogelijk ter plaatse te krijgen. We zijn echter niet verantwoordelijk voor situaties van overmacht waardoor de levering vertraagd of verstoord is.

Waar uw levering zich bevindt, kan u zelf ook nakijken door de knop "Mijn levering volgen" te gebruiken in de account sectie, onder "Mijn bestellingen" 

Retourneren kan steeds via de volgende link:

https://juwelier-willems.shipping-portal.com/returns/

 

Transportkosten

De leveringen gebeuren steeds via koerierdienst en zijn voor leveringen binnen de Benelux, volledig gratis. Voor leveringen buiten de Benelux is er een verzendingskost voorzien van € 15. deze kosten vallen ten laste van de klant, alsook de terugzendkosten wanneer een artikel ingeruild dient te worden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 15u besteld, vandaag verzonden
Eigen atelier & hersteldienst
Veilig betalen via Ogone, iDeal & PayPal
Gratis verzending & retour binnen Benelux