Voor 17u besteld, vandaag verzonden
Eigen horloge- en juwelenatelier
Veilig betalen via Mollie, iDeal & PayPal
Gratis verzending via Bpost in Benelux vanaf 75€

Over ons

 

Over Juwelier Willems

Wij zijn een echt familiebedrijf, doorgegeven van vader op zoon. Na 3 generaties durven wij te zeggen dat we over de nodige know-how beschikken om u te helpen in uw zoektocht naar het perfecte juweel of horloge. Kwaliteit, een goede service en vriendelijkheid zijn stuk voor stuk eigenschappen die wij hoog in het vaandel dragen.

Onze troeven

Een ruim assortiment
In 2010 hebben wij ervoor gekozen om ons assortiment sterk uit te breiden. We openden een nieuwe Style winkel die de fashionmerken voor zijn rekening nam. De Deluxe winkel werd een jaar later volledig gerenoveerd om ook ons assortiment van het hogere segment te verruimen. Dankzij deze uitbreiding kunnen we met enige fierheid stellen dat we de juwelier zijn met het grootste aanbod in Limburg en omstreken.  En dat aanbod is nu sinds 2014 ook online beschikbaar!

Een goede naservice
Een groot aanbod is geen troef als een goede naservice ontbreekt. We hebben dan ook een eigen hersteldienst die gekwalificeerd is om zowel uurwerken als juwelen te repareren. Op die manier kunnen we u op een snelle en efficiente manier helpen wanneer u problemen hebt met uw juweel of uurwerk. Dankzij onze grote technische kennis, kunnen wij u eveneens professioneel advies geven bij een nieuwe aankoop.

Eigen ontwerpen
De laatste jaren hebben we ons eveneens gespecialiseerd in het ontwerpen van juwelen. Na een verkennend gesprek maken we gebruik van de laatste nieuwe 3D technieken om zo tot een ontwerp te komen dat perfect past bij uw wensen en noden. Dankzij een 3D printer kan er zelfs een prototype van het juweel gemaakt worden zodat u zich een beter beeld kan vormen van het eindresultaat.

Uw trouwringspecialist
Naast de gewone uurwerken en juwelen hebben wij ook een ruime keuze aan trouwringen. We geven u maar al te graag advies over de ringen die u en uw geliefde zullen verenigen. Bovendien garanderen wij u steeds de beste prijs. Mocht u, ondanks onze reeds gedane prijsinspanningen, elders toch een betere offerte krijgen voor dezelfde ringen en tegen dezelfde voorwaarden, dan passen wij onze prijs voor u aan! Zo bent u steeds zeker dat u de meest voordelige prijs hebt betaald.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Voor 17u besteld, vandaag verzonden
Eigen horloge- en juwelenatelier
Veilig betalen via Mollie, iDeal & PayPal
Gratis verzending via Bpost in Benelux vanaf 75€