Voor 15u besteld, vandaag verzonden
Eigen atelier & hersteldienst
Veilig betalen via Ogone, iDeal & PayPal
Gratis verzending & retour binnen Benelux

Trouwringen

Bent u op zoek naar de perfecte trouwringen? Dan bent u bij Juwelier Willems aan het juiste adres. Bij ons kiest u uit de grootste merken en krijgt u de meest deskundige uitleg. Met meer dan 50 jaar ervaring durven we ons expert noemen op het gebied van trouwringen.

Dankzij onze nieuwe ringconfigurator kan u alvast al onze ringen bekijken of zelf samenstellen. U krijgt ook meteen de actuele prijs te zien. Voor onze trouwringen hanteren we steeds een beste-prijs-garantie, zodat u er zeker van bent dat u steeds de laagste prijs betaalt. Ons gamma omvat alle grote merken zoals Auro Design, Tessina, Mémoire, Traditions, f'OrU & Amici.

ringconfigurator
Vindt u tussen de standaard collecties niet wat u zoek? Dan ontwerpen we graag iets uniek voor u en uw partner. Met de laatste nieuwe 3D technologie kan u zelf meehelpen aan het ontwerp proces.

 

Beste prijs garantie

Beste prijs garantie Wij hanteren voor onze trouwringen ook steeds een beste-prijs-garantie. Dat wil zeggen dat u  de best mogelijke prijs krijgt op de ringen van Aurodesign, Tessina, Mémoire, Traditions, f'OrU, Amici & D'euxx. Indien u elders een goedkopere prijs wordt aangeboden voor dezelfde trouwringen, onder dezelfde voorwaarden, passen wij onze prijs aan. Op die manier bent u steeds zeker dat u nooit te veel betaalt voor uw trouwringen. 

 

Eigen ontwerp

Vindt u in de standaard collecties niet wat u zoekt, of wil u gewoon trouwringen die uniek zijn? Geen probleem, wij ontwerpen voor u graag een pièce unique om fier op te zijn. Met behulp van de laatste nieuwe technologie maken we een 3D ontwerp van uw ring. U krijgt een waarheidsgetrouwe foto te zien die het eindresultaat sterk benadert. Dit ontwerp wordt besproken met u en uw partner. Wanneer u tevreden bent over het resultaat kunnen we zelf een prototype van de ringen printen. Op die manier kan u de ringen zelf aan de vinger proberen alvorens we ze definitief tot leven brengen. 

ontwerpproces

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 15u besteld, vandaag verzonden
Eigen atelier & hersteldienst
Veilig betalen via Ogone, iDeal & PayPal
Gratis verzending & retour binnen Benelux