• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Trouwringen

Bent u op zoek naar de perfecte trouwringen? Dan bent u bij Juwelier Willems aan het juiste adres. Bij ons kiest u uit de grootste merken en krijgt u de meest deskundige uitleg. Met meer dan 50 jaar ervaring durven we ons expert noemen op het gebied van trouwringen.
Vindt u tussen de standaard collecties niet wat u zoek? Dan ontwerpen we graag iets uniek voor u en uw partner. Met de laatste nieuwe technologie kan u zelf meehelpen aan het ontwerp proces.  Wat onze merken betreft, geven we ook steeds de beste-prijs-garantie, zodat u er zeker van bent dat u steeds de laagste prijs betaald.

 

Onze merken

 Aurodesign logo  traditions logo  tessina logo
 memoire logo  deuxx logo  amici logo
 f'oru logo  insignety logo  

 

Eigen ontwerp

Vindt u in de standaard collecties niet wat u zoekt, of wil u gewoon trouwringen die uniek zijn? Geen probleem, wij ontwerpen voor u graag een pièce unique om fier op te zijn. Met behulp van de laatste nieuwe technologie maken we een 3D ontwerp van uw ring. U krijgt een waarheidsgetrouwe foto te zien die het eindresultaat sterk benadert. Dit ontwerp wordt besproken met u en uw partner. Wanneer u tevreden bent over het resultaat kunnen we zelf een prototype van de ringen printen. Op die manier kan u de ringen zelf aan de vinger proberen alvorens we ze definitief tot leven brengen. 

Met onze nieuwe collectie van Insignety kan u zelf ook meehelpen aan het ontwerpproces. U heeft bij Insignety de mogelijkheid om de ringen te personaliseren met een vingerafdruk, een hartslag of een handgeschreven boodschap. Het resultaat en de aanpassingen ziet u live op het scherm.

ontwerpproces

 

Beste prijs garantie

Wij hanteren voor onze trouwringen ook steeds een beste-prijs-garantie. Dat wil zeggen dat wanneer u elders een goedkopere prijs krijgt voor dezelfde trouwringen, onder dezelfde voorwaarden, wij onze prijs aanpassen. Op die manier bent u steeds zeker dat u nooit te veel betaald voor uw trouwringen.