Terug

  • Gratis levering en retour binnen de Benelux
  • Eigen atelier en hersteldienst
  • Voor 15u besteld, vandaag verzonden!

Trouwringen

Bent u op zoek naar de perfecte trouwringen? Dan bent u bij Juwelier Willems aan het juiste adres. Bij ons kiest u uit de grootste merken en krijgt u de meest deskundige uitleg. Met meer dan 50 jaar ervaring durven we ons expert noemen op het gebied van trouwringen.
Vindt u tussen de standaard collecties niet wat u zoek? Dan ontwerpen we graag iets uniek voor u en uw partner. Met de laatste nieuwe technologie kan u zelf meehelpen aan het ontwerp proces.  Wat onze merken betreft, geven we ook steeds de beste-prijs-garantie, zodat u er zeker van bent dat u steeds de laagste prijs betaald.

 

Onze merken

 Aurodesign logo  traditions logo  tessina logo
 memoire logo  deuxx logo  amici logo
 f'oru logo  insignety logo  

 

Beste prijs garantie

Beste prijs garantie Wij hanteren voor onze trouwringen ook steeds een beste-prijs-garantie. Dat wil zeggen dat u  de best mogelijke prijs krijgt op de ringen van Aurodesign, Tessina, Mémoire, Traditions, f'OrU, Amici & D'euxx. Indien u elders een goedkopere prijs wordt aangeboden voor dezelfde trouwringen, onder dezelfde voorwaarden, passen wij onze prijs aan. Op die manier bent u steeds zeker dat u nooit te veel betaald voor uw trouwringen. 

 

Eigen ontwerp

Vindt u in de standaard collecties niet wat u zoekt, of wil u gewoon trouwringen die uniek zijn? Geen probleem, wij ontwerpen voor u graag een pièce unique om fier op te zijn. Met behulp van de laatste nieuwe technologie maken we een 3D ontwerp van uw ring. U krijgt een waarheidsgetrouwe foto te zien die het eindresultaat sterk benadert. Dit ontwerp wordt besproken met u en uw partner. Wanneer u tevreden bent over het resultaat kunnen we zelf een prototype van de ringen printen. Op die manier kan u de ringen zelf aan de vinger proberen alvorens we ze definitief tot leven brengen. 

Met onze nieuwe collectie van Insignety kan u zelf ook meehelpen aan het ontwerpproces. U heeft bij Insignety de mogelijkheid om de ringen te personaliseren met een vingerafdruk, een hartslag of een handgeschreven boodschap. Het resultaat en de aanpassingen ziet u live op het scherm.

ontwerpproces

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »