Voor 15u besteld, vandaag verzonden
Wij leveren in heel Europa
Veilig betalen via Ogone, iDeal & PayPal
Gratis verzending & retour binnen Benelux vanaf 50€

Pig & Hen

Pig & Hen armbanden zijn handgemaakt in Amsterdam, met behulp van authentiek scheepstouw. Ze zijn bedoeld om te overleven, zijn sterker dan staal en is er voor elke leeftijd.

Deze armbanden zijn symbolisch voor de scheepsvaart. In de vroege 1600 hadden de matrozen een tatoeage van een varken en haan op hun voeten.
Men geloofde dat het de zeilers bescherming gaf tegen pech en de mogelijkheid om te overleven wanneer ze het schip moesten verlaten. Net zoals het varken en de kip, die opgesloten zaten, in houten kratten toch naar land dreef.

Elke armband wordt met zorg verpakt in de originele houten doos.

Lees meer
Lees minder

Pig & Hen Tiny Ted - Bordeaux/Sand/Black

Wie graag meer dan één armband heeft is er deze dubbele Tiny Ted Black armband. Deze is vervaardigd uit zeemanstouw en heeft een verfijnde roestvrijstalen sluiting.
€54,95

Pig & Hen Gorgeous George - Navy/Sand/Silver

Deze Gorgeous George Navy Sand armband is vervaardigd in zeemanstouw en afgewerkt met een robuust stalen slot. Deze armband kan je altijd dragen, door weer en wind.
€59,95
Sale-30%

Pig & Hen Icy Ike - Slate Gray/Black

Onze armbanden zijn handgemaakt in Amsterdam, met behulp van authentiek zeemanstouw. Ze zijn bedoeld om te overleven, zijn sterker dan staal en kan altijd gedragen worden.
€54,95 €38,50

Pig & Hen Vicious Vik - Coa/Vicious-Vik/Red

Deze verfijnde Vicious Vik Red armband is vervaardigd in zeemanstouw en afgewerkt met een zwart stalen slot. Deze armband kan je altijd dragen, door weer en wind.
€64,95

Pig & Hen Navarch 6 - Navy/Silver

De ware identiteit van de Navarch blijft een groot geheim. Maar hij is de leider van de schepen, de Capo dit Tutti Capi, de baas van de bazen. U kunt de ware Boss herkennen aan zijn roestvrij stalen manchet, gesmeed uit het bloed, zweet en tranen van zijn
€69,95

Pig & Hen Vicious Vik - Black/Black

Deze verfijnde Vicious Vik Black armband is vervaardigd in zeemanstouw en afgewerkt met een zwart stalen slot. Deze armband kan je altijd dragen, door weer en wind.
€49,95

Pig & Hen Gorgeous George - Black/Black

Deze Gorgeous George Black armband is vervaardigd in zeemanstouw en afgewerkt met een robuust zwart stalen slot. Deze armband kan je altijd dragen, door weer en wind.
€59,95

Pig & Hen Vicious Vik - Bordeaux/Gold

Deze verfijnde Vicious Vik Bordeaux-Gold armband is vervaardigd in zeemanstouw en afgewerkt met een goudkleurig stalen slot. Deze armband kan je altijd dragen, door weer en wind.
€49,95

Pig & Hen Tiny Ted - Navy/Light Gray/Silver

Wie graag meer dan één armband heeft is er deze dubbele Tiny Ted Black armband. Deze is vervaardigd uit zeemanstouw en heeft een verfijnde roestvrijstalen sluiting.
€54,95

Pig & Hen Salty Steve - Black/Black

Wie graag meer dan één armband heeft is er deze dubbele Salty Steve Black. Deze is vervaardigd uit zeemanstouw en heeft een robuuste zwarte roestvrijstalen sluiting.
€54,95

Pig & Hen Savage Sam - Navy/Silver

Voor wie het graag allemaal een beetje meer heeft maar toch verfijnd is er deze Savage Sam Navy armband. Deze is vervaardigd uit zeemanstouw en afgewerkt met een roestvrijstalen sluiting.
€54,95

Pig & Hen Salty Steve - Navy/Silver

Wie graag meer dan één armband heeft is er deze dubbele Salty Steve Navy. Deze is vervaardigd uit zeemanstouw en heeft een robuuste roestvrijstalen sluiting.
€54,95

Pig & Hen Vicious Vik - Cobalt/Black/Black

Deze verfijnde Vicious Vik Cobalt Black armband is vervaardigd in zeemanstouw en afgewerkt met een zwart stalen slot. Deze armband kan je altijd dragen, door weer en wind.
€49,95

Pig & Hen Vicious Vik - Slate-Gray/Light-Gray/Silver

Deze verfijnde Vicious Vik Slate Gray-Light Gray armband is vervaardigd in zeemanstouw en afgewerkt met een stalen slot. Deze armband kan je altijd dragen, door weer en wind.
€49,95

Pig & Hen Sharp Simon - Cobalt/Navy/Black

Deze Sharp Simon armband is vervaardigd in zeemanstouw en afgewerkt met een robuust zwart stalen slot. Deze armband kan je altijd dragen, door weer en wind.
€54,95

Pig & Hen Salty Steve - Navy/Slate-Gray/Black

Wie graag meer dan één armband heeft is er deze dubbele Salty Steve . Deze is vervaardigd uit zeemanstouw en heeft een robuuste zwarte roestvrijstalen sluiting.
€54,95

Pig & Hen Salty Slim - Slate-Gray/Light-Gray-Silver

Wie graag meer dan één armband heeft is er deze dubbele Salty Slim Slate Gray-Light Gray armband. Deze is vervaardigd uit zeemanstouw en heeft een roestvrijstalen sluiting.
€54,95

Pig & Hen Vicious Vik - Slate Gray/Black

Deze verfijnde Vicious Vik Slate Gray armband is vervaardigd in zeemanstouw en afgewerkt met een zwart stalen slot. Deze armband kan je altijd dragen, door weer en wind.
€49,95

Pig & Hen Sharp Simon - Navy/Silver

Deze Sharp Simon Navy armband is vervaardigd in zeemanstouw en afgewerkt met een robuust stalen slot. Deze armband kan je altijd dragen, door weer en wind.
€54,95

Pig & Hen Tiny Tiny - Cobalt/Black

Wie graag meer dan één armband heeft is er deze dubbele Tiny Tiny Cobalt armband. Deze is vervaardigd uit zeemanstouw en heeft een verfijnde roestvrijstalen sluiting.
€54,95

Pig & Hen Sharp Simon - Bordeaux/Cobalt/Gold

Deze Sharp Simon armband is vervaardigd in zeemanstouw en afgewerkt met een robuust goudkleurig stalen slot. Deze armband kan je altijd dragen, door weer en wind.
€54,95

Pig & Hen Salty Slim - Slate-Gray/Black

Wie graag meer dan één armband heeft is er deze dubbele Salty Slim Slate Gray-Black armband. Deze is vervaardigd uit zeemanstouw en heeft een zwarte roestvrijstalen sluiting.
€54,95

Pig & Hen Gorgeous George - Bordeaux/Sand/Silver

Deze Gorgeous George Bordeaux-Sand armband is vervaardigd in zeemanstouw en afgewerkt met een robuust stalen slot. Deze armband kan je altijd dragen, door weer en wind.
€59,95

Pig & Hen Icy Ike - Navy/Ochre

Onze armbanden zijn handgemaakt in Amsterdam, met behulp van authentiek zeemanstouw. Ze zijn bedoeld om te overleven, zijn sterker dan staal en kan altijd gedragen worden.
€54,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 15u besteld, vandaag verzonden
Wij leveren in heel Europa
Veilig betalen via Ogone, iDeal & PayPal
Gratis verzending & retour binnen Benelux vanaf 50€