Voor 15u besteld, vandaag verzonden
Eigen atelier & hersteldienst
Veilig betalen via Ogone, iDeal & PayPal
Gratis verzending & retour binnen Benelux

MVMT

Het horlogemerk werd gelanceerd in 2013 en was meteen een tegenreactie op de te hoog geprijsde en gedateerde modellen van de mode-industrie van die tijd. Het merk wist zich te onderscheiden van de de rest van de fashion merken door kwaliteit en een minimalistisch design aan te bieden tegen bijzonder eerlijke prijzen. Dankzij sociale media groeide het merk in een mum van tijd uit tot een van de grote horlogemerken in de fashion business met ondertussen meer dan 1,5 miljoen verkochte uurwerken. 

De geestelijke vaders Jake Kassan en Kramer Laplante noemen zichzelf vernieuwers en dromers en dat wordt weerspiegeld in het design van MVMT. Ze maken polshorloges voor zowel de avonturier als de fashionista. Ze willen kortom mensen inspireren om "je leven te leiden, zoals je dat zelf wil."

Lees meer
Lees minder

MVMT Chrono Gunmetal/Sandstone unisex horloge MC02GML

Dit Chrono model heeft een color coated roestvrijstalen kast met een diameter van 40 mm. Dit is een horloge dat zowel door heren als dames kan gedragen worden. De zwarte wijzerplaat geeft een sportievere look en is bedekt met een gehard mineraalglas.
€135,00

MVMT N2 dames horloge FB01RGNU

Dit dames horloge heeft een roestvrijstalen kast in rosé verguld en is voorzien van een nude lederen band. Dit is een heel elegant en verfijnd model dat combineerbaar is met al je outfits.
€105,00

MVMT Nova Orion unisex horloge FC01TIRG

Dit horloge heeft een koperkleurige kast met een diameter van 38 mm en is voorzien van een metalen band. Die koperkleurige wijzerplaat is bedekt met gehard mineraalglas.
€165,00

MVMT Chrono Zwart Link heren horloge MC01BB

Dit Chrono Link horloge heeft een zwarte kleurgecoate roestvrijstalen kast met een diameter van 45 mm en is voorzien van een metalen band. De wijzerplaat is bedekt met een gehard mineraalglas.
€150,00

MVMT Chrono Wit/Caramel heren horloge MC01WT

Dit horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 45 mm en is voorzien van een lichtbruine lederen band. De witte wijzerplaat is bedekt met een gehard mineraalglas.
€135,00

MVMT Chrono 45 heren horloge MC01BBLGR

Dit Chrono 45 heren horloge heeft een kleurgecoate roestvrijstalen kast met een diameter van 45 mm en is voorzien van een grijze lederen band. De zwarte wijzerplaat beschikt over een datumaanduiding en chronograaf.
€135,00

MVMT Revolver Gotham unisex horloge MR01SGR

Dit horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 41 mm en is voorzien van een lederen band. De grijze wijzerplaat is bedekt met een gehard mineraalglas.
€140,00

MVMT Classic Gunmetal/Sandstone heren horloge MM01GML

Dit klassieke heren horloge heeft een kleugecoate roestvrijstalen kast met een diameter van 45 mm en is voorzien van een lederen band. Door de grijze wijzerplaat geeft die model toch nog een sportieve look.
€110,00

MVMT Classic white tan heren horloge L2131L331

Dit White Tan horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 45 mm en is voorzien van een bruine lederen band. De witte wijzerplaat is bedekt met een gehard mineraalglas.
€95,00

MVMT Chrono 45 heren horloge MC01BL

Dit Chrono 45 heren horloge heeft een zwarte roestvrijstalen kast met een diameter van 45 mm en is voorzien van een zwarte lederen band. De zwarte wijzerplaat beschikt over een datumaanduiding en chronograaf.
€135,00

MVMT RB3 dames horloge FB01BL

Dit dames horloge heeft een roestvrijstalen kast in rosé verguld en is voorzien van een zwarte metalen band. De combinatie van het roségoud en het zwart maakt van dit model een echte eyecatcher.
€105,00

MVMT Classic Zwart/Zilver heren horloge MM01BSL

Dit klassieke heren horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 45 mm en is voorzien van een lederen band. Door de zwarte wijzerplaat geeft die model toch nog een sportieve look.
€110,00

MVMT Chrono White/Caramel unisex horloge MC02WT

Deze Chrono White/Caramel heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 40 mm en is voorzien van een lederen band. Door zijn kleinere kast diameter is dit een model dat zowel door dames als heren kan gedragen worden.
€135,00

MVMT Santa Monica Boulevard unisex horloge MB01RGBL

Dit Santa Monica Boulevard horloge is combineerbaar met elke outfit. Door zijn strakke en tijdloze look maak jij jouw outfit helemaal compleet.
€100,00

MVMT Chrono Midnight Silver unisex horloge MC02SBLU

Dit Chrono horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 40 mm. Het ideale model voor zowel dames als heren. De prachtige blauwe wijzerplaat is bedekt met een gehard mineraalglas.
€140,00

MVMT Rose Gold Brown 40 series MT01BLBR

Dit horloge heeft een roségoudkleurige roestvrijstalen kast met een diameter van 40 mm en is voorzien van een bruine lederen band. Dit is een model dat zowel voor dames als heren geschikt is. De bruine wijzerplaat maakt het plaatje compleet.
€120,00

MVMT Chrono White Black Tan heren horloge MC01WBTL

Deze Chrono White Black Tan heeft een color coated roestvrijstalen kast met een diameter van 45 mm en is voorzien van een lichtbruine lederen band. De witte wijzerplaat is bedekt met een gehard mineraalglas.
€135,00

MVMT Chrono Midnight heren horloge MC01SBLU

Deze Chrono Midnight heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 45 mm en is voorzien van een metalen band. De blauwe wijzerplaat is bedekt met een gehard mineraalglas.
€150,00

MVMT Voyager Sterling unisex horloge MV01S2

Dit MVMT horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 42 mm en is voorzien van een metalen milanese band. De zwarte wijzerplaat geeft het horloge een sportieve look.
€150,00

MVMT Voyager Eclipse unisex horloge MV01G2

Dit Voyager horloge heeft een goudkleurige roestvrijstalen kast met een diameter van 42 mm en is voorzien van een metalen band. Ideaal voor dames als heren. De zwarte wijzerplaat is bedekt met een gehard mineraalglas.
€150,00

MVMT Boulevard Marble Venice dames horloge MB01SMA

Dit prachtige Boulevard dames horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 38 mm en is voorzien van een metalen mesh band. De marmeren wijzerplaat geeft een prachtig zicht aan dit horloge.
€160,00

MVMT Chrono 45 unisex horloge MC02BBLGR

Dit Chrono 45 heeft een kleurgecoate roestvrijstalen kast met een diameter van 40 mm en is voorzien van een grijze lederen band. De zwarte wijzerplaat beschikt over een datumaanduiding en chronograaf.
€135,00

MVMT Signature II dames horloge MF02S

Dit elegante dames horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 34 mm en is voorzien van een metalen band. De bruine wijzerplaat is voorzien van een datumaanduiding.
€135,00

MVMT Bloom dames horloge FR01RGPU

Dit stijlvolle Bloom dames horloge heeft een rosékleurige roestvrijstalen kast met een diameter van 36 mm en is voorzien van een roze lederen band. De witte wijzerplaat is bedekt met een mineraalglas.
€140,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Voor 15u besteld, vandaag verzonden
Eigen atelier & hersteldienst
Veilig betalen via Ogone, iDeal & PayPal
Gratis verzending & retour binnen Benelux