Voor 17u besteld, vandaag verzonden
Wij leveren in heel Europa
Veilig betalen via Mollie, iDeal & PayPal
Gratis verzending & retour in Benelux vanaf 75€

Gemini

Gemini Milia Rose gold M04

Deze Milia armband is vervaardigd in verguld roestvrij staal en is een verkrijgbaar in 2 lengtes.
€54,95

Gemini Tre Blue O63

Deze stijlvolle Tre Blue armband is vervaardigd in leder en afgewerkt met een roestvrijstalen sluiting. De armband is verkrijgbaar in twee lengtes.
€49,95

Gemini Tre Brown O62

Deze stijlvolle Tre Brown armband is vervaardigd in leder en afgewerkt met een roestvrijstalen sluiting. De armband is verkrijgbaar in twee lengtes.
€49,95

Gemini Tre Black O61

Deze stijlvolle Tre Black armband is vervaardigd in leder en afgewerkt met een roestvrijstalen sluiting. De armband is verkrijgbaar in twee lengtes.
€49,95

Gemini Duo Blue O53

Deze stijlvolle Duo Blue armband is vervaardigd in leder en afgewerkt met een roestvrijstalen sluiting. Deze armband is verkrijgbaar in twee lengtes.
€47,95

Gemini Duo Black O51

Deze stijlvolle Duo Black armband is vervaardigd in leder en afgewerkt met een roestvrijstalen sluiting. Deze armband is verkrijgbaar in twee lengtes.
€47,95

Gemini Una Blue O43

Deze Una Blue armband is vervaardigd in leder en afgewerkt met een roestvrijstalen sluiting. De armband is verkrijgbaar in twee lengtes.
€44,95

Gemini Una Brown O42

Deze Una Brown armband is vervaardigd in leder en afgewerkt met een roestvrijstalen sluiting. De armband is verkrijgbaar in twee lengtes.
€44,95

Gemini Fortis Rose Gold M14

Deze Fortis schakelarmband is vervaardigd in verguld roestvrij staal en is verkrijgbaar in twee lengtes.
€42,95

Gemini Fortis Gold M13

Deze Fortis schakelarmband is vervaardigd in verguld roestvrij staal en is verkrijgbaar in twee lengtes.
€42,95

Gemini Fortis Black M12

Deze Fortis schakelarmband is vervaardigd in kleurgecoat roestvrij staal en is verkrijgbaar in twee lengtes.
€39,95

Gemini Fortis Silver M11

Deze Fortis schakelarmband is vervaardigd in roestvrij staal en is verkrijgbaar in twee lengtes.
€39,95

Gemini Bellum Black necklace NNP2

Dit Bellum Silver collier is gemaakt met een 2 mm donkerkleurige vossenstaart ketting en heeft een hanger gesmeed koolstofvezel. De Latijnse naam "Bellum" betekent "oorlog" en verwijst naar de vorm van de ketting die vaak door moderne soldaten wordt gedra
€79,95

Gemini Bellum Silver necklace NNP1

Dit Bellum Silver collier is gemaakt met een 2 mm zilverkleurige vossenstaart ketting en heeft een hanger gesmeed koolstofvezel. De Latijnse naam "Bellum" betekent "oorlog" en verwijst naar de vorm van de ketting die vaak door moderne soldaten wordt gedra
€74,95

Gemini Dux Silver necklace NNF1

De Dux Silver ketting is een vossenstaartketting van 3 mm met een gepolijste zilveren afwerking. Het is gemaakt van roestvrij staal en is zeer licht een duurzaam. De lengte van de ketting is 54 cm en heeft een verlengketting van 10 cm die je indien nodig
€47,95

Gemini Dux Rose Gold necklace NNF4

De Dux Rose Gold ketting is een vossenstaartketting van 3 mm met een gepolijste rosékleurige afwerking. Het is gemaakt van roestvrij staal en is zeer licht een duurzaam. De lengte van de ketting is 54 cm en heeft een verlengketting van 10 cm die je indien
€47,95

Gemini DUX Black necklace NNF2

De Dux Black ketting is een vossenstaartketting van 3 mm met een donkere afwerking. Het is gemaakt van roestvrij staal en is zeer licht een duurzaam. De lengte van de ketting is 54 cm en heeft een verlengketting van 10 cm die je indien nodig kan toevoegen
€47,95

Gemini Dux gold necklace NNF3

De Dux Gold ketting is een vossenstaartketting van 3 mm met een gepolijste goudkleurige afwerking. Het is gemaakt van roestvrij staal en is zeer licht een duurzaam. De lengte van de ketting is 54 cm en heeft een verlengketting van 10 cm die je indien nodi
€47,95

Gemini Duplus Silver Black ring DUP01

Deze Duplus Silver Black ring bestaat uit twee lagen graad 2 titanium. De ring heeft een comfortabele pasvorm en is zeer comfortabel om te dragen. Door het lichtgewicht titanium draag je deze ring dag in dag uit zonder problemen.
€69,95

Gemini Timor Silver Black TIM01

Deze Timor Silver Black ring bestaat uit twee lagen graad 2 titanium. De ring heeft een comfortabele pasvorm en is zeer comfortabel om te dragen. Door het lichtgewicht titanium draag je deze ring dag in dag uit zonder problemen.
€74,95

Gemini Rota Black Carbon ring ROT06

Deze Rota Black Carbon ring is gemaakt van titanium en gesmeed carbon. Dit type carbon is maar liefst 5 keer lichter en 10 keer sterker dan staal. Deze koolstof wordt gemaakt door onder hoge druk flinterdunne stukjes koolstofvezel samen te persen.
€69,95

Gemini Rota Light Carbon ring ROT04

Deze Rota Light Carbon ring is gemaakt van titanium en gesmeed carbon. Dit type carbon is maar liefst 5 keer lichter en 10 keer sterker dan staal. Deze koolstof wordt gemaakt door onder hoge druk flinterdunne stukjes koolstofvezel samen te persen.
€69,95

Gemini Rota Light Grey ring ROT01

Deze Rota Light Grey ring is gemaakt van titanium en grijze Larvikite steen uit Noorwegen. Deze steen is ideaal om je te beschermen tegen slechte invloeden en om zaken vanuit een hoger perspectief te benaderen. De ring heeft een comfortabele pasvorm en is
€59,95

Gemini Timor Gold Black ring TIM03

Deze Timor Gold Black ring bestaat uit twee lagen graad 2 titanium. De ring heeft een comfortabele pasvorm en is zeer comfortabel om te dragen. Door het lichtgewicht titanium draag je deze ring dag in dag uit zonder problemen.
€74,95

Het Belgische Gemini is opgericht in 2013 en is ondertussen uitgegroeid tot de snelst groeiende sociale business-projecten in België.

Het doel van Gemini is het produceren van hoge kwaliteitsarmbanden voor zowel mannen als vrouwen.

Doordat deze armbanden handgemaakt zijn is Gemini inmiddels uitgegroeid tot de grootste producent van natuurlijke stenen armband.

Elke armband wordt met zorg verpakt in de originele doos.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Voor 17u besteld, vandaag verzonden
Wij leveren in heel Europa
Veilig betalen via Mollie, iDeal & PayPal
Gratis verzending & retour in Benelux vanaf 75€